In een bos wordt een grote groep politieagenten, criminelen, toeristen en tieners geconfroneerd met een enorme beer die moordzuchtig tekeer gaat nadat hij een grote hoeveelheid cocai͏̈ne binnen gekregen heeft.
Onderwerp
Beren, Drugshandel
Titel
Cocaine bear
Regisseur
Elizabeth Banks
Componist
Mark Mothersbaugh
Acteur
Keri Russell O'Shea Jackson (jr) Christian Convery
Taal
Engels
Parallelle titel
Crazy bear
Uitgever
Universal, © 2023
1 dvd-video
Oorspr. opname
2022
Speelduur
91 min.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Frans, Duits, Italiaans Ondertiteling: Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Engels voor slechthorenden Maximum rampage edition
EAN
5053083258184

Besprekingen

'Cocaine Bear' is gebaseerd op een waargebeurd verhaal uit 1985 over een drugssmokkelaar wiens vliegtuig neerstort en de zwarte beer die de zoekgeraakte cocaïne verorbert. In deze chaotische thriller komt een bonte verzameling van politieagenten, toeristen en tieners samen in een bos in Georgia waar een gevaarlijk roofdier van ruim 200 kilo een onvoorstelbare hoeveelheid cocaïne binnen heeft gekregen en daarna stijf van de coke op rooftocht gaat naar meer drugs… en slachtoffers. IMDb-score: 6,0/10.

Over Elizabeth Banks

CC BY-SA 3.0 - Foto van/door Gage Skidmore

Elizabeth Maresal Mitchell (Pittsfield, 10 februari 1974) is een Amerikaans televisie- en filmactrice en regisseur. Ze gebruikt de artiestennaam Elizabeth Banks om niet verward te worden met de andere acterende Elizabeth Mitchell. Banks werd zowel in 2011 als 2012 genomineerd voor een Primetime Emmy Award, beide keren voor haar gastrol als Avery Jessup in de komedieserie 30 Rock. In 2004 werd ze samen met de gehele cast van de dramafilm Seabiscuit genomineerd voor een Screen Actors Guild Award.

Biografie

Banks is de oudste uit een gezin van vier kinderen. Ze debuteerde in 1998 als filmactrice in Surrender Dorothy en had een herhaaldelijke gastrol in de komedieserie Scrubs, als Dr. Kim Briggs.

Tot Banks' filmrollen behoort onder meer die van strippersonage Betty Brant in de superheldenfilms Spider-Man, Spider-Man 2 en Spider-Man 3. Vlak voor het v…Lees verder op Wikipedia