Dvd
Engels

De gelaarsde kat 2 : de laatste wens

Joel Crawford (regisseur), Heitor Pereira (componist), Januel P. Mercado (regisseur)
De Gelaarste kat moet op zoek gaan naar de mythische Wensster om zijn verloren levens terug te krijgen. Vanaf ca. 7 jaar.
Titel
De gelaarsde kat 2 : de laatste wens
Regisseur
Joel Crawford Januel P. Mercado
Componist
Heitor Pereira
Uniforme titel
Puss in boots The last wish
Taal
Engels
Parallelle titel
Le chat potté 2
Uitgever
Dreamworks Home Entertainment, 2023
1 dvd-video
Oorspr. opname
2022
Speelduur
ca. 98 mins.
Aantekening
Taalkeuze: Engels, Nederlands, Frans, Vlaams Bevat ook de mini-film De drietand Ondertiteling: Engels voor slechthorenden, Nederlands, Frans
EAN
5053083256395

Besprekingen

De roekeloze, angst tartende Gelaarsde Kat, keert terug in een nieuw avontuur uit het Shrek-universum. De dappere, vogelvrij Gelaarsde Kat ontdekt dat zijn passie voor gevaar en minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen, wordt de Gelaarsde Kat naar het Zwarte Woud gestuurd op zijn grootste avontuur tot nu toe om de mythische Wensster te vinden. Met nog maar één leven te gaan, moet de Gelaarsde Kat zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand: Kitty Poezelpootje. Ze worden op hun reis vergezeld door een spraakzame en opgewekte straathond genaamd Perro. De drie helden moeten samen de sluwste boeven van het sprookjesrijk, waaronder Goudhaartje en de Drie Beren, een stap voor moeten blijven. IMDb score 8/10, Moviemeter 4/5.