Op de praatstoel

De gespreksavonden met bekende Vlamingen (BV’s), bekende Blankenbergenaren (BB’s) en auteurs zijn de blikvangers in het activiteitenprogramma van de bib. Spraakmakers en schrijvers nemen plaats op onze praatstoel om te vertellen over wat hen drijft en boeit.

Jan Knudde, Radio 1-nethoofd, neemt de interviews met BV’s en BB’s voor zijn rekening. Carine Slabbinck, leesclubbegeleider, gaat in gesprek met de literaire gasten.

Ticketverkoop voorjaar 2021 uitgesteld.

Omdat we op heden nog niet weten wanneer en onder welke omstandigheden onze activiteiten hervat mogen worden, is de ticketverkoop tot nader order uitgesteld.Wil je een interview bijwonen?

Koop je ticket aan de infobalie in de Lobby van de bib of online via de webshop.
Ben je lid van de bib of jonger dan 26 jaar? Dan geniet je van een voordeeltarief: € 2. Niet-leden betalen € 5. Met een Vrijetijdspas Blankenberge betaal je € 4.
Vooraf inschrijven is verplicht.

Omwille van de afstandsregels die van kracht zijn tegen Covid-19 moet de bibliotheek komend seizoen uitwijken naar ruimere locaties, met name de Consciencezaal in het casinogebouw en de Feestzaal in het stadhuis. Enkel de digitale activiteiten (workshops en lezingen) zullen plaatsvinden in de bibliotheek. Controleer steeds vóór je bezoek de meest recente info via de website van de bibliotheek.